Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitilan kaupunki julistaa haettavaksi 1.1.2017 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen lyömäsoitintensoiton tuntiopettajaa. Lyömäsoitintensoiton tuntiopettajalta edellytetään sekä mallet-soittimien että patarumpujensoiton hallinta- ja opetustaitoa. Lyömäsoitinopetuksen lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää myös yhteismusisointiopetusta. Työyhteisössä arvostetaan koulutuksen lisäksi työkokemusta, hyviä työyhteisötaitoja ja laaja-alaista muusikkoutta sekä opetuksessa monipuolisia pedagogisia taitoja. Opetusta on tällä hetkellä Laitilassa, Uudenkaupungin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Laitila opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan kaupunki Y-tunnus 0134480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lyömäsoitintensoiton tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Laitilan kaupunki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus