Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitilan kaupunginkirjasto hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen innostunutta ja aktiivista kirjastovirkailijaa, jonka päävastuualueina ovat asiakaspalvelu ja seniorityö. Myöhemmin tehtävänkuvaan tulee mm. vastuu laskutuksesta, perinnästä ja arkistoinnista. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja arvostamme muuta kielitaitoa. Työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelu- ja verkostoitumistaitoja, tietoteknistä osaamista ja halua kehittää omaa työtä ja osaamista. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Laitila museo- ja kirjastoalan tehtävät Laitila tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laitilan kaupunki Y-tunnus 0134480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Laitilan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23800 - Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa