Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme laiteasentajaa reissuhommiin. Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta kone- ja laiteasennuksesta. Toivomme sinun omaavan hyvät piirustustenlukutaidot. Alalle soveltuva koulutus on eduksi. Työskentelet modernien teollisuuden puhdistusratkaisujen parissa, kooten osakokonaisuuksia linjastoihin. Työtehtäviisi kuuluvat mekaaninen kokoonpano, pneumatiikan ja sähkökokoonpanon osaaminen on eduksi. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito on eduksi. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laiteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Lahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus