Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Helsingin hallinto-oikeus on yleinen alueellinen hallintotuomioistuin. Sen tehtävänä on ratkaista oman tuomiopiirinsä hallinto-oikeudellisia valitus-, alistus- ja hakemusasioita sekä ns. hallintoriita-asioita.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2016
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15

Viran/tehtävän kuvaus:
Helsingin hallinto-oikeudessa on haettavana lainkäyttösihteerin virka. Virka sijoittuu hallinto-oikeuden arkistoon ja kyseessä on arkistonhoitajan tehtävä. Arkistonhoitajan tehtävänä ovat asiakirjojen arkistointiin liittyvät tehtävät, asiakirjatilausten hoitaminen sekä asiakirjojen hävittäminen.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Parhaat edellytykset viran hoitamiseen antaa tehtävän mukainen soveltuva arkistotutkinto tai muu vastaava arkistointiin liittyvä koulutus tai aikaisempi pereh­tyneisyys hallintotuomioistuimessa vastaavanlaisiin tehtäviin.

Hakijalta odotamme:
Odotamme hakijalta määrätietoista, huolellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, vastuuntuntoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Hyvät ICT-taidot ovat asiakirjahallinnon sähköistyessä tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömät. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tiedusteluille on varattu puhelinaika 5.10.2016 kello 14.00 - 15.00.
Palkkauksen peruste:
Viran palkkaus sijoittuu vaativuustasoon Y9 (tehtäväkohtainen palkanosa 1 922,14 €/kk). Tehtäväkoh­taisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa ja kokemusosaa.
Työnantaja: Helsingin hallinto-oikeus Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Asa Riikka
Hallintopäällikkö
Puhelin: 029 56 42000

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef2e7e65-e74f-4ffe-8603-c89c7562ab48 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lainkäyttösihteeri (Y9), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Helsingin hallinto-oikeus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa