Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sijoituspaikkana on sosiaaliosaston perhetyö. Perheohjaaja tekee ennaltaehkäisevää ja lastensuojelutyötä lasten ja heidän perheidensä kanssa yhteistyössä muiden perheiden parissa toimivien tahojen kanssa.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja, kykyä ottaa puheeksi hankaliakin asioita, aktiivista työn kehittämistä, verkostoyhteistyökykyä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja ja sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua. Kelpoisuus sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai alan aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Työ on päivätyötä. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote, valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy asianomaisen KVTES mukaan. Toimeen valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Web-osoite: http://laihia.fi Työnantaja: Laihian kunta Sijainti: Vallinmäentie 43, 66400 LAIHIA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat vs. sosiaalityöntekijä Susanne Kivi p. 040 4836 324 ja terveys- ja hyvinvointijohtaja Helena Lahtinen p. 050 307 9320, sähköpostit etunimi.sukunimi@laihia.fi. Hakemukset: http://laihia.fi/virat Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vallinmäentie 43, 66400 LAIHIA

Yritystiedot

Toiminimi Laihian kunta Y-tunnus 0180451-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Laihian kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laihia , osoitteessa Vallinmäentie 43, 66400 LAIHIA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa