Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sijoituspaikkana on sosiaaliosaston perhetyö. Perheohjaaja tekee ennaltaehkäisevää ja lastensuojelutyötä lasten ja heidän perheidensä kanssa yhteistyössä muiden perheiden parissa toimivien tahojen kanssa. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja, kykyä ottaa puheeksi hankaliakin asioita, aktiivista työn kehittämistä, verkostoyhteistyökykyä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja ja sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua. Kelpoisuus sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Laihia musiikki- ja viihdealan tehtävät Laihia lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laihian kunta Y-tunnus 0180451-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Laihian kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Laihia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus