Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Johtava sosiaalityöntekijä toimii lähiesimiehenä tiimissä, jonka vastuulla on kunnan sosiaalityöpalveluiden kokonaisuus. Johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vastata sosiaalityön toimintakokonaisuuden taloudesta, kehittämistyöstä sekä osin sosiaalityön asiakastehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/05) 3 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtävän edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi arvostamme laaja-alaista ja vahvaa sosiaalityön kokemusta, riittävää johtamistaitoa, näkemystä moniammatillisesta työstä ja työn kehittämisestä.

Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote, valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy asianomaisen KVTES mukaan. Vakinaiseen virkaan valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Web-osoite: http://laihia.fi Työnantaja: Laihian kunta Sijainti: Vallinmäentie 43, 66400 LAIHIA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat vs. sosiaalityöntekijä Susanne Kivi p. 040 4836 324 ja terveys- ja hyvinvointijohtaja Helena Lahtinen p. 050 307 9320, sähköpostit osoitteella etunimi.sukunimi@laihia.fi. Hakemukset: http://laihia.fi/virat Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vallinmäentie 43, 66400 LAIHIA

Yritystiedot

Toiminimi Laihian kunta Y-tunnus 0180451-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Laihian kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laihia , osoitteessa Vallinmäentie 43, 66400 LAIHIA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa