Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista asentajaa raskaankaluston huolto- ja korjaustyöhön. Työ on monipuolista ja asentajalla tulee olla kokemusta kuorma-autojen ja perävaunujen laitosta. Edellytämme sinulta oma-aloitteellisuutta, luotettavuutta ja ammattitaitoa raskaankaluston asentamisessa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Urjala Asennus, huolto ja puhtaanapito Urjala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Urjala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahma-Trans Oy Y-tunnus 0691774-1 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut lahma-trans oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Urjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa