Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

Taskurahaa Nuorille -kampanja, jossa kahden viikon aikana voit tienata taskurahaa helposti ja nopeasti myymällä hyviä, ajankohtaisia tuotteita. (Tuoksusaippuat, löylytuoksut,sekä tuoksukynttilät) Nyt on niiden myyntiaika.(Isänpäivä ja joulu lähestyvät).

Sinä keräät tilaukset asiakkailta,(esim. työpaikat, naapurit, vanhemmat, isovanhemmat ym.) teet tuotetilauksen, saat tuotteet tekemäsi tilauksen mukaan.
Maksat tilauksen, kun olet saanut asiakkailta rahat. Sinulla ei ole mitään riskiä, muuta kuin kerätä listaan tilauksia ja toimittaa tavarat asiakkaille ja maksaa sitten lasku.
(Jos olet nuori 13-17-vuotias, tartu tilaisuuteen.)
Pyydä vanhemman suostumus.
Pyydä esite ja lue lisää
Lisätietoja www.sirpukka.fi

Web-osoite: http://www.sirpukka.fi/ Työnantaja: Lahja- ja Sisustuspiste Sirpukka Sijainti: 13600 Hämeenlinna Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 15.10.2016 Yhteystiedot: Sirpukka Sirpa Korhonen www.sirpukka.fi sirpukka@sirpukka.fi Täytä OTA YHTEYTTÄ LOMAKE osoitteessa www.sirpukka.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 13600 Hämeenlinna

Yritystiedot

Toiminimi lahja- ja sisustuspiste sirpukka Y-tunnus 1709741-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lahja- ja Sisustuspiste Sirpukka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13600 - Hämeenlinna , osoitteessa 13600 Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus