Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taskurahaa Nuorille -kampanja, jossa kahden viikon aikana voit tienata taskurahaa helposti ja nopeasti myymällä hyviä, ajankohtaisia tuotteita. (Tuoksusaippuat, löylytuoksut,sekä tuoksukynttilät) Nyt on niiden myyntiaika.(Isänpäivä ja joulu lähestyvät). Sinä keräät tilaukset asiakkailta,(esim. työpaikat, naapurit, vanhemmat, isovanhemmat ym.) teet tuotetilauksen, saat tuotteet tekemäsi tilauksen mukaan. Maksat tilauksen, kun olet saanut asiakkailta rahat. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyntialan tehtävät Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi lahja- ja sisustuspiste sirpukka Y-tunnus 1709741-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lahja- ja Sisustuspiste Sirpukka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus