Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

LähiTapiola Itä hakee palvelumyyjää vakituiseen työsuhteeseen Nurmeksen toimistolle.
Palvelumyyjänä huolehdit monipuolisesti yksityisasiakkaiden henkilöturvasta ja vahinkovakuutuksista. Elämänturvaajana kartoitat asiakkaan elämäntilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta turvallisuuden, terveyden ja talouden kokonaisratkaisua. Viet kaupat päätökseen ja pidät huolta asiakkaasta jatkossakin. Korvausneuvonta ja myynnillinen asiakaspalvelu eri kanavissa kuuluvat perustehtäviisi.

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Odotamme sinulta:

Menestyt tehtävässä, kun:
myyntityö ja erinomainen asiakaspalvelu on intohimosi
osaat toimia itsenäisesti ja organisoida työsi
sinulla on hyvä pelisilmä ja oma-aloitteisuutta
olet mielelläsi tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa
teet työtä tavoitteellisesti, ahkerasti ja myönteisellä otteella
ymmärrät, että oma positiivinen asenne ratkaisee

Kokemus vakuutusalasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen ja haastavan paikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista. Olet osa menestyvää tiimiä, joka osaltaan varmistaa alueyhtiön kasvutavoitteet. Valmennamme sinusta elämänturva-ammattilaisen. Rakenna itsellesi tulevaisuuden työpaikka.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön täytyy esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.

Web-osoite: http://www.lahitapiola.fi Työnantaja: LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Sijainti: Nurmes, 75530 NURMES Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa: Myyntipäällikkö Sanna Sahlström Puh. 044 721 1616 Myyntijohtaja Jaana Kettunen Puh. 040 353 9891 etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi Hakemukset: https://careers.fi/tapiola/add_application.cgi?language=fin&job_id=4166 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nurmes, 75530 NURMES

Yritystiedot

Toiminimi LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Y-tunnus 0211034-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelumyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmes , osoitteessa Nurmes, 75530 NURMES . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa