Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tehtävän kuvaus:

Etsimme vakuuttavaa ja positiivista PUHEEN AMMATTILAISTA

Toimit ajanvaraajana puhelinpalvelussa, et siis luukuta vaan iloisesti luuritat. Lisäksi työskentelet asiakaspalvelutehtävissä sekä tarvittaessa messuilla esittelijänä. Kannustava palkkausmalli takaa hyvästä työstä erittäin hyvän tuloksen, loppu onkin itsestäsi kiinni -vain taivas on rajana menestyksellesi.

Odotamme sinulta:

Etsimällämme henkilöllä tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja työskentelytyyliltäsi olet joustava ja kehityshaluinen. Omaat myös yrittäjä-henkisyyttä eli sinulla on itsenäinen, positiivinen ja tuloskeskeinen ote. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeasti muuttuvia tilanteita sisältävässä työympäristössä. Sujuva puhelin työskentely ja käytännön tietotekninen taito ovat välttämättömiä.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan tehtävän kehittyvällä toimialalla, tunnetun ja laadukkaan brändin, loistavan ja toisiaan tukevan tiimin sekä erinomaiset mahdollisuudet etenemiseen.

Lisätietoja antaa:

Hämeenlinna: Palvelupäälliköt Minna Seppälä, 050 300 6100 ja Iina Pajunen 040 744 0131

Loimaa: Palvelupäällikkö Petri Vaskela, 050 505 0723

Lempäälä: Palvelupäällikkö Erkki Pesonen, 040 591 8941
Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

Web-osoite: http://www.lahitapiola.fi Työnantaja: LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hämeenlinna: Palvelupäälliköt Minna Seppälä, 050 300 6100 ja Iina Pajunen 040 744 0131 Loimaa: Palvelupäällikkö Petri Vaskela, 050 505 0723 Lempäälä: Palvelupäällikkö Erkki Pesonen, 040 591 8941 Hakemukset: https://careers.fi/tapiola/add_application.cgi?language=fin&job_id=4169 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Y-tunnus 0211034-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynninedistäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa