Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävän kuvaus: Etsimme kokenutta laskenta-asiantuntijaa LähiTapiolan Palveluyhtiön ulkoiseen laskentaan. Laskenta-asiantuntijana tuet muita tiimin jäseniä sekä sisäisiä yhteistyökumppaneita kirjanpidon ja verotuksen erityiskysymyksissä. Osallistut ulkoisen laskennan asiantuntijana liiketoiminnan kehitysprojekteihin, ja olet mukana kehittämässä ulkoisen laskennan ohjeita, käytäntöjä ja prosesseja. Odotamme sinulta: Kaupallista korkeakoulututkintoa, mielellään laskentatoimi pääaineena Käytännön kokemusta erilaisen yhtiöiden tilinpäätösten teosta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Y-tunnus 0211034-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskenta-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa