Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävän kuvaus: Etsimme kokenutta laskenta-asiantuntijaa LähiTapiolan Palveluyhtiön ulkoiseen laskentaan. Laskenta-asiantuntijana tuet muita tiimin jäseniä sekä sisäisiä yhteistyökumppaneita kirjanpidon ja verotuksen erityiskysymyksissä. Osallistut ulkoisen laskennan asiantuntijana liiketoiminnan kehitysprojekteihin, ja olet mukana kehittämässä ulkoisen laskennan ohjeita, käytäntöjä ja prosesseja. Odotamme sinulta: Kaupallista korkeakoulututkintoa, mielellään laskentatoimi pääaineena Käytännön kokemusta erilaisen yhtiöiden tilinpäätösten teosta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Y-tunnus 0211034-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskenta-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa