Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lähihoitaja, sairaanhoitaja!

Oletko innostunut tukiviittomien käytöstä ja uusien asioiden opettelusta?

Haemme viittomien käytöstä innostuneita lapsirakkaita lähihoitajia Porvooseen sairaan lapsen ympärivuorokautiseen hoitotiimiin osa-aikatyöhön. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus tehdä 50-80% työaikaa kuukausipalkkaisena tai tuntityötä 4-20 h viikossa. Työ sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja ja päivystystä.

Rikostaustaote tarkistetaan valituksi tulevilta.

Web-osoite: http://www.medicum.fi Työnantaja: Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab Sijainti: 06150 PORVOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hoivapalvelupäällikkö Olga Heiskanen, olga.heiskanen@medicum.fi, puh. 0503087604 Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteella olga.heiskanen@medicum.fi ja liitä hakemukseesi aiempien työnantajiesi yhteystiedot (nimi, puhnro ja toimintayksikön nimi sekä työskentelyaika) aukottomasti viimeisten 2-3 vuoden ajalta. Emme käsittele hakemuksia jotka ovat puutteellisia tältä osin. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06150 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06150 - Porvoo , osoitteessa 06150 PORVOO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa