Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Provida Oy on vaasalainen hoiva-alan palveluyritys. Päiväkotimme toimivat Vaasan Palosaarella, Huutoniemellä ja Kivihaassa. Haemme päiväkotitoimintaamme ammattitaitoista, innokasta ja lapsiläheistä kehittäjää ja tekijää.

Osaatko katsoa maailmaa lapsen silmin? Oletko Sinä hakemamme ammattitaitoinen kasvattaja? Nyt haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kivihaan yksikköön työntekijämme siirtyessä uusiin haasteisiin. Päiväkotimme toimii oman konseptimme mukaisesti, jossa punaisena lankana Lapsen silmin -toimintaperiaatteet painottaen mm. omahoitajuutta ja turvasuhteen luomista hoitajan ja lapsen välille.

Erityisesti painotamme hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Olemme kiinnostuneita tietämään millaista osaamista ja näkemystä toisit mukanasi tärkeään kasvatustyöhön Edellytämme hakijoilta sosiaalihuollon ammattihenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaista pätevyyttä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Hakemukset ja CV kirjallisesti (ei liitteitä, eikä sähköpostihakemuksia) 26.10.2016 mennessä osoitteella Provida Oy, Kalliokatu 22, 65320 Vaasa. Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Satu Kaukonen 044 758 5505 sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)provida.fi.

Web-osoite: http://www.provida.fi Työnantaja: Provida Oy Ab Sijainti: Kiillekuja, 65300 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 21.11.2016, Tai jo aikaisemmin Yhteystiedot: Satu Kaukonen, 044 758 5505 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiillekuja, 65300 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Provida Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Kiillekuja, 65300 VAASA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa