Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Luottopäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

English Education of Tampere Oy etsii vakituiseen työsuhteeeen lähihoitajaa Emme vastaa puhelintiedusteluihin Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain mukainen pätevyys. Me olemme varhaiskasvatuspalveluja, tarjoava yritys. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhais-kasvatusta! CV voi olla suomeksi, [email protected] mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Pälkäne hoitajat Tampere hoitajat Ylöjärvi hoitajat Hämeenkyrö hoitajat Kangasala hoitajat Lempäälä hoitajat Nokia hoitajat Orivesi hoitajat Pirkkala hoitajat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, lähihoitaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut English Education of Tampere Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus