Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

English Education of Tampere Oy etsii vakituiseen työsuhteeeen lähihoitajaa Emme vastaa puhelintiedusteluihin Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain mukainen pätevyys. Me olemme varhaiskasvatuspalveluja, tarjoava yritys. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhais-kasvatusta! CV voi olla suomeksi, laura.martin@playschool.fi mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Pälkäne hoitajat Tampere hoitajat Ylöjärvi hoitajat Hämeenkyrö hoitajat Kangasala hoitajat Lempäälä hoitajat Nokia hoitajat Orivesi hoitajat Pirkkala hoitajat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, lähihoitaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut English Education of Tampere Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus