Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Finskt Seniorboende AB:n tytäryhtiö FSB Finsk Hemtjänst AB toimii hoitoalalla Suur-Tukholman alueella. Kotihoidon tiimimme työskentelee asiakkaidemme yksityiskodeissa vastaten heidän perushoidollisesta huolenpidosta. Haemme kasvavaan tiimiimme hoitotyön osaajia, jotka tuntevat ylpeyttä omista sekä yhteisistä saavutuksista, haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan, arvostavat niin omaa kuin kolleegansa työtä ja suorittavat reippaasti asiakkaidemme palvelusuunnitelman mukaiset tehtävät. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Norway hoitajat Denmark hoitajat Sweden hoitajat Finland hoitajat Norway Denmark Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut FSB Finsk Hemtjänst Ab. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sweden .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa