Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kortekoti on yksityinen hoitokoti Juupajoella kauniissa maisemassa luonnon rauhassa. Kortekoti tarjoaa tehostettua hoivapalvelua 24h / vrk. Asukaskuntamme on monimuotoista, ikäihmisistä hieman nuorempiin mielenterveyskuntoutujiin.
Työmme on monipuolista ja antoisaa. Autamme asukkaitamme löytämään elämäänsä mielekkyyttä ja tarkoitusta, sekä hyviä hetkiä joka päivälle.
Haemme mukavaan joukkoomme mukavaa lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tiedustelut p.050-5226969

Työnantaja: Kortekoti / Hulipaskylän hoivapalvelut Sijainti: Juupavaarantie 191 35530 Lyly Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juupavaarantie 191 35530 Lyly

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kortekoti / Hulipaskylän hoivapalvelut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juupajoki , osoitteessa Juupavaarantie 191 35530 Lyly .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa