Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Pihlajalinna on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Meillä asiakkaita palvellaan yksilöllisesti ja omien työntekijöittemme tyytyväisyydestä ja hyvinvoinnista pidetään hyvää huolta. Pihlajalinnassa on hyvä olla ja ilo asioida.

Ikipihlaja on Pihlajalinnan tarjoama palvelukokonaisuus, jossa tarjotaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja ikäihmisille, mukavasti asiakkaan kotona. Koti voi olla joko Pihlajalinnan Ikipihlajassa, yksityiskodissa tai palveluasunnossa.

Haemme Ikipihlaja Anneen Sastamalaan lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Aiempi kokemus muistisairaiden hoitotyöstä katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä

Web-osoite: http://www.pihlajalinna.fi Työnantaja: Pihlajalinna Terveys Oy Sijainti: Hoikantie 15, 38100 SASTAMALA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Arja-Riikka Kataja, p. 040 685 5155 tai sähköpostitse arja-riikka.kataja@pihlajalinna.fi Hakemukset: http://www.pihlajalinna.fi/fi/Meille-toihin Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hoikantie 15, 38100 SASTAMALA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala , osoitteessa Hoikantie 15, 38100 SASTAMALA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa