Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olemme suurin kotimainen yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna -brändin alla tarjoamme kunnille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, muun muassa kokonais- ja terveysasemaulkoistuksia. Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Pihlajalinna tuottaa keväästä 2016 lähtien Parkanon ja Kihniön sote-palvelut Kolmostien Terveys Oy:n kautta.

Kolmostien Terveys Oy:n Rauhalan Palvelukeskuksessa työskentelee sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, lähihoitajia, kuntohoitajia sekä laitoshuoltajia. Rauhalan palvelukeskuksessa toteutetaan ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kahdella osastolla sekä akuuttia kuntoutusta kuntoutusosastolla. Rauhalassa toimii myös kuntouttava päivätoiminta arkipäivisin.

Haemme nyt ammattitaitoiseen kuntoutustiimiimme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rauhalan palvelukeskukseen, aloituspaikkana kuntoutusosasto Ahomansikka.

Hakijalta odotamme lähihoitajan pätevyyden lisäksi tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä työyhteisötaitoja sekä positiivista kehittämisasennetta.

Web-osoite: http://www.pihlajalinna.fi Työnantaja: Pihlajalinna Terveys Oy Sijainti: Pentintie 8, 39700 PARKANO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Vilhelmiina Jalonen, p. 044 786 5331. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pentintie 8, 39700 PARKANO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parkano , osoitteessa Pentintie 8, 39700 PARKANO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa