Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olemme suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna -brändin alla tarjoamme kunnille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, muun muassa kokonaisulkoistuksia ja terveysasemaulkoistuksia.

Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Pihlajalinna tuottaa keväästä 2016 lähtien Parkanon ja Kihniön sote-palvelut Kolmostien Terveys Oy:n kautta.

Kolmostien Terveys Oy:n kotihoidossa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja kodinhoitajia. Kotihoito on jaettu neljään sairaanhoitajavetoiseen tiimiin. Asiakkaan hyväksi teemme tiivistä yhteistyötä eri toimitahojen, kolmannen sektorin sekä omaisten kanssa. Laaja-alaista hoitotyötä teemme asiakasta kunnioittaen ja kuntouttavalla työotteella.

Haemme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kotihoitoon, aloituspaikkana Parkanon kotihoito.

Hakijalta odotamme lähihoitajan pätevyyden lisäksi tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä työyhteisötaitoja sekä positiivista kehittämisasennetta.

Web-osoite: http://www.pihlajalinna.fi Työnantaja: Pihlajalinna Terveys Oy Sijainti: 39700 PARKANO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaavan sijainen Johanna Lintula, p. 044 786 5498. Hakemukset: http://www.pihlajalinna.fi/fi/Meille-toihin Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 39700 PARKANO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 39700 - Parkano , osoitteessa 39700 PARKANO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa