Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Pihlajalinna-konserni on suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna-brändin alla konserni tarjoaa julkisyhteisöille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, muun muassa kokonaisulkoistuksia ja terveysasemaulkoistuksia, joiden tarkoituksena on julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä tuottaa kustannustehokkaasti parempia palveluita asiakkaille.

Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Pihlajalinna tuottaa keväästä 2016 lähtien Parkanon ja Kihniön sote-palvelut Kolmostien Terveys Oy:n kautta.

Haemme Parkanon vanhuspalveluihin ammattitaitoista ja motivoitunutta lähihoitajaa.

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen hoito- ja hoivatyö, yksikön muut päivittäiseen toimintaan liittyvät tehtävät sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa.
Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja yksikön toimintaa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lisäksi odotamme sinulta kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn, kehitysmyönteisyyttä sekä yhteistyötaitoja ja aloitteellisuutta. Asiakaslähtöisyys ja kuntouttavan hoitotyön soveltaminen käytäntöön ovat yksikkömme tärkeitä arvoja.

Web-osoite: http://www.pihlajalinna.fi Työnantaja: Pihlajalinna Terveys Oy Sijainti: Kanankatu 3, 39700 PARKANO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Niina Oikarainen p. 044 786 5707. Hakemukset: http://www.pihlajalinna.fi/fi/Meille-toihin Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kanankatu 3, 39700 PARKANO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parkano , osoitteessa Kanankatu 3, 39700 PARKANO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa