Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

"Aurio Hoiva Oy on Lahdessa, PPK Oiva ja Aava sekä Heinolan alueilla toimiva kotihoitoyritys, jossa tuemme asiakkaitamme pysymään toimintakykyisinä ja elämänmyönteisinä. Olemme asiakkaan kotona toimiva moniammatillinen tiimi, jossa lähi- ja sairaanhoitajat toteuttavat sekä hyvää että laadukasta hoitoa ja hoivaa. Konsultoimme tarvittaessa omaa lääkäriä.

Olemme perheyritys, joka tuottaa kotihoitoa, kotisairaala- sekä turvapuhelinpalveluja. Monipuolisia palvelujamme käyttävät kaikenikäiset apua tarvitsevat. Aurio Hoivassa on monipuolista osaamista ja vahvaa hoitoalan kokemusta!"

LÄHIHOITAJA

Haemme palvelukseemme lähihoitajaa, jolla on aktiivinen ja joustava työtapa sekä valmiutta oppia uutta ja kehittää työtä. Sinulla on riittävä atk-taito ja toimit hyvin tiimissä. Edellytämme hakijalta lähihoitajan pätevyyttä sekä mielellään aikaisempaa kokemusta ja näkemystä ikääntyneiden hoivatyöstä.

Työssä tarvitset omaa autoa. Kaipaamme sinulta myös reipasta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen, sosiaalista kanssakäymistä. Työ on kolmivuorotyötä ja vuoroja on myös viikonloppuisin.

Tervetuloa Aurio Hoivan tiimiin!

Web-osoite: http://www.aurio.fi Työnantaja: Aurio Hoiva Oy Sijainti: Omenapellontie 7, 15210 LAHTI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hannu Olkkonen, 0443360502, hannu.olkkonen@aurio.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Omenapellontie 7, 15210 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LÄHIHOITAJA, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Aurio Hoiva Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Omenapellontie 7, 15210 LAHTI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa