Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme Kuopion Validia Asumiselle avustajia mahdollisiin keikka- ja sijaistyöhön erinomaisen työyhteisömme avuksi sekä asukkaidemme iloksi.
Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Kuopion Validia Asuminen tuottaa vammaispalvelulain mukaista palveluasumista. Toimintamme on keskittynyt Savonkatu 16:sta sijaitsevaan Validia-taloon ja samassa pihapiirissä sijaitsevaan Hatsalankadun Validia-taloon.
Keikkatyöntekijän/sijaisen työnkuvana on vammaisten asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työ on kolmivuorotyötä, joskin keikkatyöntekijöillä pääasiassa kahdessa vuorossa. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Soveltuvana koulutusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Myös alan opiskelijat huomioidaan. Perehdytämme työhön.
Koetko siis, että sinulle sopii kaksi- tai kolmivuorotyö, voit sitoutua olemaan pois kotoasi sovituissa työvuoroissa, sinulle sopii tehdä tarvittaessa töitä myös viikonloppuisin, pääset aloittamaan työvuorot sovittuna aikana sekä lopuksi, olet motivoitunut tekemään töitä. Ota siis yhteyttä mahdollisimman pikaisesti sähköpostilla veli-matti.kauppinen@validia.fi
Palvelupäällikkö Veli-Matti Kauppinen, 044-7650380.

Työnantaja: Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Kuopion Validia-palvelut Sijainti: Savonkatu 16, 70110 KUOPIO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kauppinen Veli-Matti, veli-matti.kauppinen@validia.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Savonkatu 16, 70110 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Kuopion Validia-palvelut. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Savonkatu 16, 70110 KUOPIO .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa