Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Villa Hilma Hoivapalvelut on Kittilässä sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen yritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu monipuolisia asiakkaalle kotiin vietäviä hoivapalveluita. Toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti.

Palveluidemme kasvaessa ja monipuolistuessa etsimme itsenäistä, vastuuntuntoista lähihoitajaa. Arvostamme suuntautumisen ollessa kuntoutus tai mielenterveys- ja päihdetyö tai vammaistyö.

Tehtävässä tarvitaan palvelualttiutta, itsenäistä työotetta, ratkaisukykyjä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta vaihtuvissa tilanteissa. Ajokortti on välttämätön työskenneltäessä kotona asuvien asiakkaiden parissa. Asiakkaat ovat eri-ikäisiä ja tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään valitulta toivomme kokemusta erilaisista kotiin vietävistä palveluista, lääke- ja hygieniaosaamista, halukkuutta uuden oppimiseen, sekä iloista mieltä ja asiakaspalvelukeskeisyyttä. Tarjoamme raikkaan ja eteenpäin kehittyvän yrityksen tuen vastineeksi työllesi. Työaika sijoittuu pääasiassa arkeen, mutta joskus voi olla myös viikonloppuvuoroja. Edellytämme ATK-taitoja.

Tunnistitko itsesi? Lähetä sähköpostia (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lampinen. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostilla villa.hilma@gmail.com.

Web-osoite: http://villahilma.fi Työnantaja: Villa Hilma Sijainti: Levin ympärystie 221, 99130 SIRKKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jaana Lampinen, villa.hilma@gmail.com Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Levin ympärystie 221, 99130 SIRKKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Villa Hilma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä , osoitteessa Levin ympärystie 221, 99130 SIRKKA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa