Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Päiväkoti Apila on Joensuun Siihtalassa toimiva, 16-paikkainen yksityinen päiväkoti. Päiväkodissa on yksi ryhmä ja lasten iät vaihtelevat alle vuosikkaista kuusivuotiaisiin.

Haemme reipasta, oma-aloitteista ja joustavaa työntekijää lyhytaikaiseen sijaisuuteen toisen yrittäjän poissaolon ajaksi noin kahdeksi viikoksi. Päiväkodissamme pidämme tärkeänä työntekijän hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta. Työhön kuuluu lasten hoito, huolenpito ja kasvatus. Lisäksi siivoamme ja valmistamme ruoat päiväkodissa itse, joten olennaisena osana työntekijän tehtäviin kuuluvat myös ruoan valmistaminen ja siivous.

Sijaisen työvuorot vaihtelevat klo 8-16 välillä.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Lisätietoja päiväkodista: www.paivakotiapila.blogspot.fi

Web-osoite: http://paivakotiapila.blogspot.fi Työnantaja: Päiväkoti Apila Oy Sijainti: Särkäntie 7 as 2, 80100 JOENSUU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 21.11.2016 Yhteystiedot: Taina Laitinen ja Minna Pietarinen p. 0503428023 paivakotiapila@gmail.com Hakemukset: Sähköpostitse: paivakotiapila@gmail.com . Postitse osoitteeseen: Päiväkoti Apila Särkäntie 7 as 2 80100 Joensuu Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Särkäntie 7 as 2, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Päiväkoti Apila Oy Y-tunnus 2394390-9 Toimiala Lasten päiväkodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

0 € -100 %

Liiketoiminnan tulos

11 000 € 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Apila Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Särkäntie 7 as 2, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa