Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Gaius-säätiön Puotilan palvelutalo on voittoa tavoittelematon, ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa helsinkiläisille muistisairaille vanhuksille tarjoava palvelutalo Itä-Helsingin merellisessä ympäristössä.

Puotilan palvelutalo antaa kodin 134:lle muistisairaalle vanhukselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Palvelutalossa on yhteensä 11 ryhmäkotia.

Tahdomme osaavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme tutkinnon suorittaneen hoitotyön ammattilaisen, jolla on taito kohdata muistisairas vanhus omana ainutkertaisena itsenään.

Tahdomme, että olet sitoutunut muistisairaan vanhuksen voimavaralähtöiseen ja toimintakykyä ylläpitävään hoitotyöhön ja sinulla on innostunut ja aktiivinen työote. Sinulla on halu kehittää omaa osaamistasi muistisairaan vanhuksen hoitotyössä ja osaat työskennellä moniammatillisessa työryhmässä. Sinulla on muistisairaan vanhuksen lääkehoidon osaamista ja eduksesi katsotaan kokemus RAI-arvioinnin käytöstä hoitotyön apuna.

Tarjoamme sinulle osaavan, innostavan ja viihtyisän työyhteisön, missä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittää ammatillista osaamistasi vanhustyössä. Meillä on käytössä kattava työterveyshuolto sekä sairaanhoitovakuutus.

Ota yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle.
Voit lähettää kirjallisen hakemuksen sähköpostitse tai postitse.
Hakemuksia ei palauteta.

Web-osoite: http://www.gaius-saatio.fi Työnantaja: Gaius-säätiö Puotilan vanhainkoti Sijainti: Klaavuntie 2, 00910 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Gaius-säätiö sr Puotilan palvelutalo osastonhoitaja Sanna Kivimäki Klaavuntie 2 00910 Helsinki p. 09-3434 5540 puotila.hallinto@gaius-saatio.fi Hakemukset: Gaius-säätiö sr Puotilan palvelutalo osastonhoitaja Sanna Kivimäki Klaavuntie 2 00910 Helsinki tai puotila.hallinto@gaius-saatio.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Klaavuntie 2, 00910 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Gaius-säätiö Puotilan vanhainkoti. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Klaavuntie 2, 00910 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa