Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1962 Kuopiossa, ja työllistää tällä hetkellä noin 250 henkilöä. Hydrolinen asiakkaat ovat maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia aloillaan. Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Siilinjärvellä ja Puolan Stargardissa. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli noin 33 miljoonaa euroa.

Haemme asiakasyrityksellemme Hydroline Oy:n palvelukseen suorana rekrytointina tuotannon kokoonpano-osastolle lähiesimiestä.

Tuotannon lähiesimiehen tärkeimpiä työtehtäviä ovat henkilöstöjohtaminen sekä työturvallisuudesta vastaaminen. Joten edellytämme hakijalta erinomaisia organisointi- ja viestintätaitoja sekä kykyä motivoida muita kannustavan asenteen avulla.

Asiakaskeskeisen organisaation vaatimusten mukaisesti vastaat myös kokoonpano-osaston toiminnan ohjauksesta ja valvonnasta, kapasiteetin ja käyttötekniikan seurannasta sekä laadullisten vaatimusten täyttymisestä. Ennakoivalla otteellasi ylläpidät tuotannon häiriötöntä toimintaa.

Lähiesimies hakee kehitystä olemassa oleviin prosesseihin jatkuvalla parantamisella ja koordinoi tuotantoa osaltaan vastaamalla siitä, että oikeat asiat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti. Työnkuvaan kuuluu luonnollisesti myös työvuorosuunnittelua.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta tehdastuotannon esimiestehtävistä sekä englanninkielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on paikallisesti toimiva yritysten ja yhteisöjen henkilöstöratkaisuihin erikoistunut palveluyritys. Toiminta-ajatuksemme on tarjota yrityksille ja yhteisöille laadukkaita ja joustavia henkilöstöratkaisuja laaja-alaisesti tuotannosta toimistoon sekä järjestää työntekijöille monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Elämäntehtävämme on löytää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Aluetoimistomme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Mikkelissä ja Varkaudessa.

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio Sijainti: 70910 VUORELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Avainasiakaspäällikkö Päivi Savolainen p. 045 136 4877 Hakemukset: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=2574 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70910 VUORELA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähiesimies/Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Kuopio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70910 - Siilinjärvi , osoitteessa 70910 VUORELA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa