Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Validia Asuminen tarjoaa asumispalveluita ja kotiin vietäviä palveluita vammaisille henkilöille sekä ikäihmisille. Toimimme 1500 ammattilaisen voimin yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kokonaan kotimainen Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme nyt Tampereen Validia-taloon
LÄHIESIMIESTÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tampereen Validia-talo tarjoaa monipuolisesti erilaisia palveluja vammaisille henkilöille. Palvelumuodot vaihtelevat ryhmämuotoisesta päivätoiminnasta yksilöllisesti toteutettuun tehostettuun palveluasumiseen. Yksikössä tarjotaan myös arvioivan asumisen palveluja ja palveluasumista hengitysvaje-asiakkaille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Lähiesimiehenä työtehtäviisi kuuluu niin henkilökunnan lähiesimiehenä toimiminen kuin osallistuminen arjen asiakastyöhön. Työmme on liikuntavammaisten asiakkaidemme tukemista, ohjaamista ja avustamista yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työssä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote - arvokas elämä ja eettiset arvot kaiken taustalla.

Edellytämme sinulta
- sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkintoa tai vastaavaa muuta tutkintoa
- kokemusta esimiestyöstä
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Odotamme hyvää paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa, erinomaista asiakaspalveluasennetta sekä yhteistyötaitoja, luotettavuutta sekä halua oppia uutta.

Lähiesimiehenä pääset tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi sekä yhteisiä toimintatapoja.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka lähiesimiehen tehtävässä on G25-26. Tarjoamme sinulle ison työnantajan edut: tuemme mm. työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävistä antaa ke 26.10. ja to. 27.10 klo. 13-14 palvelupäällikkö Anna Vuorinen, p. 044 765 0817 tai anna.vuorinen@validia.fi.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 31.10.2016 klo 16 mennessä osoitteeseen anna.vuorinen@validia.fi.

www.validia.fi/asuminen

Web-osoite: http://www.validia.fi Työnantaja: Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Tampereen Validia-palvelut Sijainti: Ritakatu 7, 33530 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa ke 26.10. ja to. 27.10 klo. 13-14 palvelupäällikkö Anna Vuorinen, p. 044 765 0817 tai anna.vuorinen@validia.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ritakatu 7, 33530 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähiesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Tampereen Validia-palvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Ritakatu 7, 33530 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa