Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 1962 Kuopiossa, ja työllistää tällä hetkellä noin 250 henkilöä. Hydrolinen asiakkaat ovat maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia aloillaan. Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Siilinjärvellä ja Puolan Stargardissa. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli noin 33 miljoonaa euroa.
Haemme asiakasyrityksellemme Hydroline Oy:n palvelukseen suorana rekrytointina tuotannon kokoonpano-osastolle lähiesimiestä.
Tuotannon lähiesimiehen tärkeimpiä työtehtäviä ovat henkilöstöjohtaminen sekä työturvallisuudesta vastaaminen. Joten edellytämme hakijalta erinomaisia organisointi- ja viestintätaitoja sekä kykyä motivoida muita kannustavan asenteen avulla.
Asiakaskeskeisen organisaation vaatimusten mukaisesti vastaat myös kokoonpano-osaston toiminnan ohjauksesta ja valvonnasta, kapasiteetin ja käyttötekniikan seurannasta sekä laadullisten vaatimusten täyttymisestä. Ennakoivalla otteellasi ylläpidät tuotannon häiriötöntä toimintaa.
Lähiesimies hakee kehitystä olemassa oleviin prosesseihin jatkuvalla parantamisella ja koordinoi tuotantoa osaltaan vastaamalla siitä, että oikeat asiat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti. Työnkuvaan kuuluu luonnollisesti myös työvuorosuunnittelua.
Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta tehdastuotannon esimiestehtävistä sekä englanninkielen taitoa.
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.
Lisätietoja:
Avainasiakaspäällikkö
Päivi Savolainen
p. 045 1364877

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: Katekuja 9, 70910, Vuorela, Suomi Yhteystiedot: Päivi Savolainen, 045 136 4877 Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2574#form_start Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Katekuja 9, 70910, Vuorela, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähiesimies, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi , osoitteessa Katekuja 9, 70910, Vuorela, Suomi .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa