Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lahden seurakuntayhtymässä on haettavana Diakonian (50 %) virka määräajaksi 1.1.2017 - 31.7.2018 Virka sijoittuu Lahden seurakuntayhtymän diakonian ja sairaalasieluhoidon yksikköön. Viran keskeisenä tehtävänä on Palvelevan puhelimen toiminnan ohjaaminen Lahden ja Heinolan alueilla, vapaaehtoispäivystäjien rekrytointi ja koulutus sekä päivystyksen organisointi yhdessä vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. Virkaan valittavalla tulee olla piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lahti hengellinen työ Lahti muu kuin hengellinen kirkon alan työ Lahti sosiaalityö Lahti lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hengellinen työ muu kuin hengellinen kirkon alan työ sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0205520-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Diakoni, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden seurakuntayhtymä. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus