Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyskeskuslääkäri voi toivomuksensa mukaisesti työskennellä joko uudessa Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa tai kotihoidossa. Sairaalapalvelujen kokonaisuuteen kuuluvat Akuutti ja kuntoutussairaala Jalmari, kotihoito, kotisairaala ja tehostettu palveluasuminen. Työ on monipuolista ja voit itse vaikuttaa työnkuvaasi. Vastuualueellamme voi kouluttautua geriatrian ja yleislääketieteen erikoisaloille. Sisäinen toimipaikkakoulutus on säännöllistä ja ulkopuoliseen koulutukseen kannustetaan osallistumaan. Päivystysvelvollisuutta ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Lahti lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus