Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät. Myös käytännön palvelua suorittavat huomioidaan haussa. Hakemukset pyydämme lähettämään sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta. (Työavain 117289). Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta ja toissijaisesti kirjalliset hakemukset, joita ei palauteta voi lähettää osoitteella Lahden kaupunki, Kirjaamo, PL 202, 15101 Lahti ja kuoreen merkintä terveyskeskushammaslääkärin virka. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Lahti hammashoito Lahti lääkärit hammashoito Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa