Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa oleva sosiaalityöntekijän virka sijoittuu maahanmuuttajapalveluihin. Lahden sosiaali- ja terveystoimen sosiaalipalvelujen alaisuudessa toimiva maahanmuuttajapalvelut huolehtii pakolaisten ja myönteisen oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden vastaanotosta sekä vuoden loppuun myös paluumuuttajien kotouttamisesta ensimmäisten Suomessa olovuosien ajan. Työnantaja vaihtuu 1.1.2017 alkaen, Lahden kaupungin siirtäessä sosiaali- ja terveyspalvelujensa järjestämisvastuun Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle. Etsimme joukkoomme innovatiivista ja positiivista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Lahti sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus