Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haussa oleva sosiaalityöntekijän virka sijoittuu maahanmuuttajapalveluihin. Lahden sosiaali- ja terveystoimen sosiaalipalvelujen alaisuudessa toimiva maahanmuuttajapalvelut huolehtii pakolaisten ja myönteisen oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden vastaanotosta sekä vuoden loppuun myös paluumuuttajien kotouttamisesta ensimmäisten Suomessa olovuosien ajan. Työnantaja vaihtuu 1.1.2017 alkaen, Lahden kaupungin siirtäessä sosiaali- ja terveyspalvelujensa järjestämisvastuun Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle.

Etsimme joukkoomme innovatiivista ja positiivista sosiaalityöntekijää moniammatilliseen ja monikulttuuriseen maahanmuuttajapalvelujen työyhteisöön.

Sosiaalityöntekijä tekee sekä yksilötyötä että työskentelee moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä kahden muun sosiaalityöntekijän, sosiaaliohjaajien, etuuskäsittelijöiden ja maahanmuuttajien terveydenhoitajan kanssa. Työn tarkoituksena on edistää asiakkaiden kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Tehtäviin sisältyy mm. alkukartoitus, palvelusuunnitelman ja kotoutumissuunnitelman laatiminen, psykososiaalinen tuki, harkinnanvaraisten toimeentulotukipäätösten tekeminen, konsultointiapu ja muiden työntekijöiden kouluttaminen maahanmuuttaja-asioissa, kehittämis- ja verkostotyö.

Virkaan valittavalta edellytämme
- aikaisempaa kokemusta työskentelystä maahanmuuttaja-asiakkaiden kanssa
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- paineensietokykyä
- kehittämismyönteisyyttä

Eduksi luetaan:
- muu kielitaito

Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaika on 37 h/vko. Valitun tulee valinnan vahvistamiseksi esittää lääkärintodistus terveydentilastaan. Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Työssä on 6 kk:n koeaika.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) sekä sosiaalihuollon ammatinharjoittamislain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Web-osoite: http://www.lahti.fi Työnantaja: Lahden kaupunki Sijainti: PL 116 käyntiosoite: Saimaankatu 64, 4. krs., 15101 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 12.12.2016, 12.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Maahanmuuttoasioiden päällikkö Anne Saloranta, puh. 050 539 1639 tai sosiaalipalvelujen päällikkö Leila Kankainen, puh. 050 559 7985. Sähköposti:etunimi.sukunimi@lahti.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118518/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 116 käyntiosoite: Saimaankatu 64, 4. krs., 15101 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa PL 116 käyntiosoite: Saimaankatu 64, 4. krs., 15101 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa