Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lastensuojelun avohuoltoon sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan alkaen. Virka on uudelleen haettavana. Työnantaja vaihtuu 1.1.2017 alkaen, Lahden kaupungin siirtäessä sosiaali- ja terveyspalvelujensa järjestämisvastuun Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle. Sosiaalityöntekijä toimii mm. lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, jonka tehtäviin kuuluvat työskentely lapsen, perheen, verkostojen ja työtiimin kanssa. Sosiaalityötä toteutetaan suunnitelmallisella ja tavoitteellisella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Lahti sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus