Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Projekti-insinööri toimii osana kaupunkiympäristön tilaajayksikköä. Projekti-insinöörin tehtävässä koordinoit vastuullasi olevia hankkeita itsenäisesti niin, että ne tulevat sovitussa aikataulussa annetulla kustannusraamilla toteutumaan. Osallistut suunnitteluvaiheeseen ja huolehdit tarvittavista rakennuttamisresursseista ja niiden ohjauksesta sekä kykenet osan hankkeista rakennuttamaan itse. Hankkeet pöydälläsi ovat pääasiassa katu-, vesistö- tai ulkoliikuntapaikkakohteita. Odotamme sinulta vähintään soveltuvaa amk:ssa tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus