Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Projekti-insinööri toimii osana kaupunkiympäristön tilaajayksikköä. Projekti-insinöörin tehtävässä koordinoit vastuullasi olevia hankkeita itsenäisesti niin, että ne tulevat sovitussa aikataulussa annetulla kustannusraamilla toteutumaan. Osallistut suunnitteluvaiheeseen ja huolehdit tarvittavista rakennuttamisresursseista ja niiden ohjauksesta sekä kykenet osan hankkeista rakennuttamaan itse. Hankkeet pöydälläsi ovat pääasiassa katu-, vesistö- tai ulkoliikuntapaikkakohteita.

Odotamme sinulta vähintään soveltuvaa amk:ssa tai teknillisessä opistossa suoritettua insinöörin tutkintoa (yhdyskuntatekniikka, rakennustekniikka tms.) ja kokemusta kunnallistekniikan tienrakentamisen tai vesihuollon rakennuttamis-, valvonta- ja/tai työmaatehtävistä. Hyvät ATK taidot, sosiaalisen luonteen, oma-aloitteisuuden ja asiakaspalveluhenkisyyden katsomme eduksesi. Suorat kontaktit kaupunkilaisten, median ja yhteistyökumppaneiden kanssa vaativat hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista esitystaitoa. Tehtäviesi tueksi erinomaisten kollegoiden lisäksi luovutamme tunnukset tehtävän suoritukseen tarvittaviin nykyaikaisiin sovelluksiin.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan ja kuuluu palkkaryhmään II. Tehtäväkohtainen palkka on 3298,97 €/kk.

Tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta ke 26.10 2016 klo 12.00 mennessä.

Web-osoite: http://www.lahti.fi Työnantaja: Lahden kaupunki Sijainti: Askonkatu 2, 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa katupäällikkö Mika Lastikka, puh 050 63891, email: mika.lastikka@lahti.fi. Lisätietoja Lahden kaupungista sekä teknisestä ja ympäristötoimialasta saa osoitteesta www.lahti.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117057/fi_FI Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Askonkatu 2, 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Askonkatu 2, 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa