Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lahden kaupunki julistaa haettavaksi praktikkoeläinlääkärin viran 1.12.2016 alkaen. Virkaan kuuluu suur- ja pieneläinpraktiikka Lahden kaupungin Nastolan kaupunginosan alueella, sekä tarvittaessa myös muun Lahden kaupungin alueella. Viran sijoituspaikka on toistaiseksi Nastolan vastaanotto. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Virkaan kuuluva päivystysvastuu on yksi yö viikossa ja yksi viikonloppu kuukaudessa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja eläinlääketiede Lahti lääkärit Lahti eläinlääketiede lääkärit Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Praktikkoeläinlääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15101 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus