Duunitori suosittelee
Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Erstan kouluun luokanopettajan viransijaista ajalle 2.1.- 21.4.2017. Oma opetusryhmä on 2.luokka. Tehtävään liittyy myös musiikinopetusta omalle ja rinnakkaiselle luokalle sekä valinnaisen liikunnan opetusta viidesluokkalaisille. Eduksi katsotaan halukkuus ja valmius joustavien opetusjärjestelyiden ja luokkarajat ylittävän yhteistyön kehittämiseen ja toteuttamiseen. Hakijoilta edellytetään perehtyneisyyttä uuteen opetussuunnitelmaan. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Nastola opettajat, lehtorit, professorit Nastola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruskoulun luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nastola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa