Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ajalle 1. -.21.11.2016 sijaista perhepäivähoidon ohjaajan virkaan. Tehtäviin kuuluu perhepäivähoidon esimiestehtävät. Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukainen pätevyys. Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen kautta. Kirjalliset hakemukset osoitteella Lahden kaupunki, kirjaamo, PL 202, 15101 Lahti. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti määräaikainen Lahti lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hallinto, yleiset toimistotyöt musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoidon ohjaajan sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus