Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ajalle 1. -.21.11.2016 sijaista perhepäivähoidon ohjaajan virkaan. Tehtäviin kuuluu perhepäivähoidon esimiestehtävät. Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukainen pätevyys. Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen kautta. Kirjalliset hakemukset osoitteella Lahden kaupunki, kirjaamo, PL 202, 15101 Lahti. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti määräaikainen Lahti lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hallinto, yleiset toimistotyöt musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoidon ohjaajan sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus