Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lahden kaupunginmuseon organisaatioon kuuluu seuraavat museot: Historiallinen museo, Hiihtomuseo, Taidemuseo / Julistemuseo sekä Radio- ja tv-museo Mastola. Uusi näyttelymestari tulee sijoittumaan viisi työntekijää käsittävään museotekniseen ryhmään. Lahden kaupunginmuseossa on avoinna näyttelymestarin toimi, johon kuuluu näyttelyihin ja kokoelmiin liittyvät työtehtävät. Näyttelymestarin toimenkuvaan kuuluu osallistuminen näyttelyiden tekniseen suunnitteluun ja näyttelyrakenteiden valmistamiseen. Näyttelymestari ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lahti talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Näyttelymestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus