Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lahden kaupunginmuseon organisaatioon kuuluu seuraavat museot: Historiallinen museo, Hiihtomuseo, Taidemuseo / Julistemuseo sekä Radio- ja tv-museo Mastola. Uusi näyttelymestari tulee sijoittumaan viisi työntekijää käsittävään museotekniseen ryhmään. Lahden kaupunginmuseossa on avoinna näyttelymestarin toimi, johon kuuluu näyttelyihin ja kokoelmiin liittyvät työtehtävät.
Näyttelymestarin toimenkuvaan kuuluu osallistuminen näyttelyiden tekniseen suunnitteluun ja näyttelyrakenteiden valmistamiseen. Näyttelymestari osallistuu näyttelyiden purku- ja rakennustöihin sekä huolehtii käytössä olevien teknisten laitteiden toiminnasta. Hän osallistuu esineiden kuljetus-, siirto- ja varastojärjestelyihin. Toimeen kuuluu myös asiakas-, esine- ja kiinteistöjen turvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. amk muotoilija, artesaani), vankka av- tekniikan ja suunnitteluohjelmien hallinta (mm. 3D-mallinnusohjelmat, digitaalinen kuvankäsittelyohjelmisto, yleisimmät toimisto-ohjelmat, näyttelytekniikassa käytettävien av-tekniikoiden tuntemus) ja vähintään B-ajokortti.

Hakijan hyväksi luetaan: aiempi monipuolinen museotyökokemus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä stressinsietokykyä ja joustavuutta.

Web-osoite: http://www.lahti.fi Työnantaja: Lahden kaupunki Sijainti: Saimaankatu 11, 4krs, 15140 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja antavat: vastaava näyttelymestari Mika Pettinen 050 5981 293 tai näyttelypäällikkö Tiia Tiainen 050 5184 591 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117585/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saimaankatu 11, 4krs, 15140 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Näyttelymestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Saimaankatu 11, 4krs, 15140 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa