Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lahden kaupunginmuseon organisaatioon kuuluu seuraavat museot: Historiallinen museo, Hiihtomuseo, Taidemuseo / Julistemuseo sekä Radio- ja tv-museo Mastola. Uusi näyttelymestari tulee sijoittumaan viisi työntekijää käsittävään museotekniseen ryhmään. Lahden kaupunginmuseossa on avoinna näyttelymestarin toimi, johon kuuluu näyttelyihin ja kokoelmiin liittyvät työtehtävät. Näyttelymestarin toimenkuvaan kuuluu osallistuminen näyttelyiden tekniseen suunnitteluun ja näyttelyrakenteiden valmistamiseen. Näyttelymestari ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lahti talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Näyttelymestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus