Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudistunut Radio- ja tv-museo Mastola avautuu yleisölle helmikuussa 2017. Mediakasvatus ja sähköinen oppimisympäristö tulevat olemaan entistä keskeisemmässä roolissa museon näyttelytoiminnassa. Museon asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluvat Lahden museoiden palvelujen ja tuotteiden myynti, varauksesta jälkimarkkinointiin liittyvät tehtävät, näyttelytekniikan hallinta ja turvallisuudesta huolehtiminen.Työhön sisältyy viikonlopputyötä ja mahdollisesti myös iltatyötä. Edellytämme intoa asiakaspalveluun, ryhmätyöskentelytaitoja ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti asiakasneuvonta Lahti myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus