Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudistunut Radio- ja tv-museo Mastola avautuu yleisölle helmikuussa 2017. Mediakasvatus ja sähköinen oppimisympäristö tulevat olemaan entistä keskeisemmässä roolissa museon näyttelytoiminnassa. Museon asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluvat Lahden museoiden palvelujen ja tuotteiden myynti, varauksesta jälkimarkkinointiin liittyvät tehtävät, näyttelytekniikan hallinta ja turvallisuudesta huolehtiminen.Työhön sisältyy viikonlopputyötä ja mahdollisesti myös iltatyötä. Edellytämme intoa asiakaspalveluun, ryhmätyöskentelytaitoja ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyjät ja kassahenkilöt Lahti asiakasneuvonta Lahti myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden kaupunki Y-tunnus 0149669-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Lahden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa