Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme työtä, jota voit tehdä mm. koulun ohella tai lisäansionakin ilman, että se vaikuttaa työttömyysturvan määrään. Jakajan työhön kuuluu tuotteiden lajittelu mainosnipuiksi ja niiden jakaminen sovitulle jakoalueelle. Työtä on mahdollista tehdä myös lyhyempiä jaksoja. Jakajan työ vaatii reipasta ja itsenäistä asennetta. Työntekijän tulee täyttää vähintään 14 vuotta saman vuoden aikana, jolloin hän aloittaa jakelutyöt. Jakelutyötä on kahdesti viikossa: keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Vapaita alueita on tällä hetkellä seuraavilla alueilla:

Lahti
-Ahtiala
-Jalkaranta
-Metsäkangas
-Mukkula

Heinola
-Keskusta
-Tommola
-Kirkonkylä

Hollola
-Soramäki
-Kukkila

Nastola
-Villähde
-Eskola-Kirkonkylä

Orimattila
-Keskusta

18 vuotta täyttäneiden on mahdollista työskennellä myös keikkajakajana vaihtuvilla piireillä. Mikäli olet kiinnostunut keikkajakajan työstä, on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus välttämätöntä. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvausta. Ahkera keikkajakaja pääsee hyville ansioille!

Lisätietoja työstä saat puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä hakemuksen osoitteessa www.lisaduuni.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun piirejä vapautuu.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin erilaisiin jakelutehtäviin: http://lahdenjakelut.fi/fi/tyopaikat

Web-osoite: http://www.lahdenjakelut.fi Työnantaja: Lahden Jakelut Oy Sijainti: Sotkankatu 6 C, 15150 LAHTI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja: jakelunhoitaja@suoramainonta.fi 040 523 0244 / Hollola, Nastola, Orimattila, Vääksy (maanantaisin ja torstaisin klo 9-16) 040 5112 610 ja 044 772 1330 / Lahti, Heinola (maanantai-perjantai klo 9-16) Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sotkankatu 6 C, 15150 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Lahden Jakelut Oy Y-tunnus 0687822-8 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 169 000 € -11 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 261 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

12 % 271 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Lahden Jakelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Sotkankatu 6 C, 15150 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa