Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lahden Jakelut Oy kuuluu valtakunnalliseen Suomen Suoramainonta -ketjuun. Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa, reipasta ja tunnollista mainosten lajittelijaa. Lajittelu tapahtuu varastollamme Sotkankadulla, missä on tarkoitukseen sopivat pitkät lajittelupöydät sekä sosiaalitilat. Töitä on tarjolla tiistaista perjantaihin ja tilanteen mukaan myös viikonloppuisin. Omalla reippaalla asenteella pystyt vaikuttamaan töiden määrään. Otathan pikaisesti yhteyttä, paikat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Lahti jakelutehtävät ja postitus Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden Jakelut Oy Y-tunnus 0687822-8 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainosten lajittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden Jakelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa