Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lahden Jakelut Oy kuuluu valtakunnalliseen Suomen Suoramainonta -ketjuun. Jaamme lehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa Lahdessa ja sen ympäristökunnissa (keskiviikkoisin ja lauantaisin). Etsimme joukkoomme jakelutyöntekijää. Työnkuvaan kuuluvat lehdenjakelu kotitalouksiin sekä talouslaskennat. Työtä on tarjolla noin 20-37,5 tuntia viikossa. Oman ajoneuvon käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected]...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lahden Jakelut Oy Y-tunnus 0687822-8 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden Jakelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus