Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pietarsaaren Vesi toimii itsenäisenä kunnallisena liikelaitoksena laitoksen johtokunnan alaisena ja on osa Pietarsaaren kaupungin organisaatiota. Laitoksen liikevaihto on noin 6,5 milj. euroa vuodessa ja sen palveluksessa on yhteensä noin 30 henkilöä.

Haemme laboratoriovastaavaa Åminnen vesilaitokselle vakinaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu näytteiden otto ja juomaveden hyvän laadun varmistaminen analyysien ja prosessien kehityksen avulla. Sen lisäksi vastuualueeseen kuuluu myös laborantin hallinnolliset tehtävät sekä ylläpito.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään sopiva koulutus. Tarvittaessa jatkokoulutamme henkilöstöämme alan kursseilla. Arvostamme erityisesti alan aiempaa kokemusta. Arvostamme myös kykyä kommunikoida molemmilla kotimaisilla kielillä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset opinto-, työ- ym. todistusjäljennöksineen toimitetaan osoitteeseen: Pietarsaaren Vesi, Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari tai sähköpostilla hakemus.pietarsaarenvesi@pietarsaari.fi. Kuoreen/ sähköpostiin merkintä "Laboratoriovastaava". Hakemus tulee jättää viimeistään 31.10.2016 klo 12.00.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Andreas Svarvar (andreas.svarvar@pietarsaari.fi,

044 785 1262).

Liikelaitos Pietarsaaren Vesi

Työnantaja: Staden Jakobstad / Jakobstads Vatten Pietarsaaren Vesi Sijainti: Strenbergsgatan 1 Strengberginkatu, 68600 PIETARSAARI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Andreas Svarvar (andreas.svarvar@pietarsaari.fi, 044 785 1262) Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Strenbergsgatan 1 Strengberginkatu, 68600 PIETARSAARI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriovastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Staden Jakobstad / Jakobstads Vatten Pietarsaaren Vesi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pietarsaari , osoitteessa Strenbergsgatan 1 Strengberginkatu, 68600 PIETARSAARI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa