Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme
 
LABORATORIOVASTAAVAA
 
Åminnen vesilaitokselle vakinaiseen työsuhteeseen
 
 
Työtehtäviin kuuluu näytteiden otto ja juomaveden hyvän laadun varmistaminen analyysien ja prosessien kehityksen avulla. Sen lisäksi vastuualueeseen kuuluu myös laborantin hallinnolliset tehtävät sekä ylläpito.
Pätevyysvaatimuksena on tehtävään sopiva koulutus. Tarvittaessa jatkokoulutamme henkilöstöämme alan kursseilla. Arvostamme erityisesti alan aiempaa kokemusta. Arvostamme myös kykyä kommunikoida molemmilla kotimaisilla kielillä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.
Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset opinto-, työ- ym. todistusjäljennöksineen toimitetaan osoitteeseen:
Pietarsaaren VesiStrengberginkatu 168600 Pietarsaari
tai sähköpostilla hakemus.pietarsaarenvesi@pietarsaari.fi. Kuoreen/ sähköpostiin merkintä ”Laboratoriovastaava”. Hakemus tulee jättää viimeistään 31.10.2016 klo 12.00.
Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Andreas Svarvar (andreas.svarvar@pietarsaari.fi, 044 785 1262).
Liikelaitos Pietarsaaren Vesi
Liikelaitos Pietarsaaren Vesi

Pietarsaaren Vesi toimii itsenäisenä kunnallisena liikelaitoksena laitoksen johtokunnan alaisena ja on osa Pietarsaaren kaupungin organisaatiota. Laitoksen liikevaihto on noin 6,5 milj. euroa vuodessa ja sen palveluksessa on yhteensä noin 30 henkilöä.

Työnantaja: Liikelaitos Pietarsaaren Vesi Sijainti: Häröntie 231, 68910, Pietarsaari, Suomi Yhteystiedot: Andreas Svarvar, andreas.svarvar@pietarsaari.fi, 044 785 1262 Hakemukset: http://www.uranus.fi/tyopaikat/nayta/laboratoriovastaava-liikelaitos-pietarsaaren-vesi/69029 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Häröntie 231, 68910, Pietarsaari, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriovastaava, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Liikelaitos Pietarsaaren Vesi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pedersöre , osoitteessa Häröntie 231, 68910, Pietarsaari, Suomi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa