Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kahta laboratoriohoitajaa NordLab Kemin kliiniseen laboratorioon. Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- sekä analyysitehtävät. Tarjoamme Sinulle - nykyaikaisen työympäristön, jossa kehitetään aktiivisesti uusia toimintamalleja - moniammatillisen, kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kemi laboratorio Kemi hoitajat laboratorio Kemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94100 - Kemi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa