Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

ETSIMME LABORANTTIA/LABORATORIOINSINÖÖRIÄ

Paptic Oy etsii huolellista, tarmokasta ja aloitteellista laboranttia tai laboratorioinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan lisäksi ilmapiirin, jossa työnteko voi olla myös mukavaa.

Haetun tehtävän työnkuva on kaksiosainen. Ensimmäinen osa on tuote- ja prosessikehityslaboratorion ylläpito, esimerkiksi mittausmenetelmien kehitys ja validointi, mittalaitteiden käyttöönotto ja kalibrointi, ja mittalaitteiden vertailu osana hankintaprosessia. Toinen osa liittyy laboratorion mittausten suorittamiseen ja koesuunnitelmien toteuttamiseen.

Olet koulutukseltasi prosessiteollisuuden laborantti tai laboratorioinsinööri (AMK) ja kokemus teollisessa ympäristössä toimisesta (etenkin metsäteollisuus) on vahvuus. Kyky suunnitella koesuunnitelmia ja toteuttaa niitä annettujen raamien sisällä on tarpeen tehtävän menestyksekkäälle suorittamiselle. Englannin kielen osaaminen ja ajokortti ovat eduksi.

Haemme osaajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman nopeasti, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 30.10. mennessä osoitteeseen tuomas.mustonen(a)paptic.fi. Viestissä on hyvä mainita viite "Lab2".

Lisätietoja saa:

Tuomas Mustonen, toimitusjohtaja
050 5987 516
tuomas.mustonen@paptic.fi

Paptic Oy on 2015 perustettu start-up yritys, joka keskittyy kaupallistamaan uutta puupohjaista kuitumateriaalia, jolla korvataan muovia. Ensimmäinen PAPTIC materiaalin sovellus on muovikassien korvaaminen. Yritys sijaitsee Espoon Otaniemessä ja työllistää tällä hetkellä 8 henkilöä.

Web-osoite: http://www.paptic.com Työnantaja: Paptic Oy Sijainti: Tekniikantie 2D, 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, alkaen tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuomas Mustonen, Puh: 0505987516, tuomas.mustonen@paptic.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tekniikantie 2D, 02150 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laborantti/laboratorioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Paptic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Tekniikantie 2D, 02150 ESPOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa