Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME LABORANTTIA/LABORATORIOINSINÖÖRIÄ Paptic Oy etsii huolellista, tarmokasta ja aloitteellista laboranttia tai laboratorioinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan lisäksi ilmapiirin, jossa työnteko voi olla myös mukavaa. Haetun tehtävän työnkuva on kaksiosainen. Ensimmäinen osa on tuote- ja prosessikehityslaboratorion ylläpito, esimerkiksi mittausmenetelmien kehitys ja validointi, mittalaitteiden käyttöönotto ja kalibrointi, ja mittalaitteiden vertailu osana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Kuusisaari() elintarviketeollisuuden tehtävät Espoo laboratorio Kuusisaari() laboratorio Espoo elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio Kuusisaari() Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laborantti/laboratorioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Paptic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa