Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

www.asbestos.fi tarjoaa monipuolisia asiantuntija-, tutkimus- ja testaus-, sekä kalibrointipalveluja. Teemme asiakkaillemme asuinmukavuuteen liittyviä laboratoriotutkimuksia. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja etsimme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää laboranttia. Päätoimialamme on asuinmukavuuden analysointi erilaisten näytteiden avulla. Teemme pääasiassa asbestikuitu-tutkimuksia sekä asuinsisäilmananalyysejä. Lisäksi viljelemme asuintiloista otettuja erilaisia sieni/itiö-näytteitä. Edellytämme sinulta laboratorioalan tutkintoa (laborantti tai laboratorioanalyytikko). Osaat viljellä sieninäytteitä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki laboratorio Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laborantti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Game Crafter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus