Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan yritykseemme ammattitaitoisia LVI-huoltoautoasentajia kohteisiimme Etelä-Suomessa. Edellytämme: -Työkokemusta huoltoautotyöstä -Ajokorttia B tai C -Kykyä hyvään asiakaspalveluun, oman työn suunnitteluun ja itsenäiseen ongelmanratkaisuun. -Plussaa hitsaustaito Tarjoamme hyvän työpaikan. Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla janne.makela@llu.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laatulattiat Uusimaa Oy Y-tunnus 2466067-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet LLU Kurottajapalvelut, LLU Talotekniikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Laatulattiat Uusimaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00740 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus