Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan yritykseemme ammattitaitoisia LVI-huoltoautoasentajia kohteisiimme Etelä-Suomessa. Edellytämme: -Työkokemusta huoltoautotyöstä -Ajokorttia B tai C -Kykyä hyvään asiakaspalveluun, oman työn suunnitteluun ja itsenäiseen ongelmanratkaisuun. -Plussaa hitsaustaito Tarjoamme hyvän työpaikan. Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla janne.makela@llu.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Laatulattiat Uusimaa Oy Y-tunnus 2466067-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Thermoair

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Laatulattiat Uusimaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa