Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tampereen Purkutyöt Oy työllistää tällä hetkellä 12 rakennusalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen ja parhaimmillaan sesongin aikana työllistämme jopa 25 henkeä. Taustamme on purkutöissä, joissa asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset. Tarjoamme kuitenkin palveluita asbestipurkutöistä kokonaisvaltaisiin huoneistosaneerauksiin.

Tällä hetkellä haemme kokenutta itsenäiseen työhön kykenevää laatoittajaa vahvistukseksi yksityisasiakkaiden huoneistosaneerauksiin. Tehtäviin kuuluu mm. kylpyhuoneiden, keittiön ja eteisten laatoituksia sekä vedeneristystöitä.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja tarjoamme työtiimeillemme autot sekä laadukkaat työkalut ja laitteet tehtävien suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään vedeneristyssertifikaattia, työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimitusjohtaja Samuli Selin
samuli.selin@tampereenpurkutyot.fi
puhelin 050 4400191

Verkkosivut:
www.tampereenpurkutyot.fi
Facebook:
https://www.facebook.com/Tampereen-Purkutyöt-Oy-359303190943374/?fref=nf

Työnantaja: TAMPEREEN PURKUTYÖT OY Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Samuli Selin samuli.selin@tampereenpurkutyot.fi tai puhelin 050 4400191 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laatoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut TAMPEREEN PURKUTYÖT OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa