Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme perheyritykseemme ammattitaitoista sekä motivoitunutta laatoittajaa. Etsimämme henkilö pitää työstään ja haluaa kehittyä joka päivä paremmaksi ammatissaan. Olet jo alasi ammattilainen ja teet aina valmista työtä. Olet myös tarvittaessa valmis tekemään muita rakennusalan töitä. Me puolestamme tarjoamme sinulle nuorekkaan, avoimen ja mukavan työilmapiirin monipuolisilla sekä vaihtuvilla työtehtävillä. Työsuhde on kokoaikainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lahti talonrakennus Nastola talonrakennus Orimattila talonrakennus Hollola talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laatoittaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Haganex Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus